Payment with Klarna Payment with Swish

Om oss

Idén till Kärlekens pärla föddes ur min önskan och passion för vad som egentligen är viktigt i vårt liv och hur detta kan få oss att känna. Det började med den enorma kärleken och det kraftfulla bandet som funnits mellan mig och mitt förstfödda barn. Jag ville stoppa tiden, fånga de mysigaste, vackraste, underbaraste stunderna med mitt lilla barn men även de jobbiga stunderna där jag kämpande igenom med nya utmaningar i min nya roll i livet. Det blev tillslut ett DNA smycke som symboliserar våra egna mysiga amningsstunder med alla dessa utmaningar, svårigheter och trötthet men också trygghet och kärlek. Ett smycke av ren kärlek som en symbol för alla sömnlösa nätter och tysta stunder där jag med kärlek stirrade in i mina barns ögon.

Kärleken fortsätter och jag fascineras över alla minnen och deras betydelser i vårat liv. Minnen som vi skapar medvetet och omedvetet ger oss mening i livet. Jag fortsätter även med att få äran av att skapa minnessmycken som fångar den rena essensen och känslan bakom en fysisk och känslomässig del i någon annans liv, genom att ta något som representerar deras resa och historia för att sedan tillverka ett personligt smycke utav det. Ett levande smycke som ger en känsla av kontinuitet, kärlek och tröst som en person kan hålla fast vid för alltid.

Genom detta skapades idén och drömmen om att även kunna glädja andra människor genom att ge dem möjligheten att bevara och minnas de mest speciella, viktiga och betydelsefulla ögonblicken i livet och låsa in dem i tiden.

Här kan ni läsa om mina intervjuer på Aftonbladet och MåBra där jag berättar mer om Kärlekens pärla:

https://tv.aftonbladet.se/video/338433/mina-gor-smycken-av-brostmjolk-vill-hjalpa-mammor-foreviga-minnen

https://www.mabra.com/reportage/mina-tillverkar-minnessmycken-dna/9630970