Om mig

Idén till Kärlekens pärla föddes ur min önskan om att ha något speciellt som minne från det häftiga band som finns mellan mig och min dotter. Utifrån våra egna mysiga amningsstunder med alla dess utmaningar, svårigheter och trötthet men också trygghet och kärlek. Jag kände en sådan värme, kärlek och stolthet när jag bar mitt första handgjorda bröstmjölksmycke tillverkat av min egen bröstmjölk. Det är ett smycke som jag kommer att bära med mig och förmedla till min dotter när hon blir äldre. Kärleken till amningen och dess betydelse för mig och mina barn fortsätter även nu med mitt andra barn. 

Genom detta skapades idén och drömmen om att kunna glädja och hylla andra mammor samt ge dem möjligheten att bevara och minnas denna speciella tid i livet med sitt barn genom att bära ett unikt, betydelsefullt och privat konstverk i form att ett bröstmjölksmycke. Ett smycke av ren kärlek som en symbol för alla sömnlösa nätter och tysta stunder där vi med kärlek stirrar in i våra barns ögon.

Det finns även andra sorgliga, mysiga, betydelsefulla och viktiga stunder i livet som vi gärna bär nära hjärtat. Vill du ta med dig en liten bit av något du upplevt eller älskat, vill du ha det låst i tiden och bära med dig det livet ut så hjälper jag gärna dig. Det kan vara en liten bit av något plagg du älskar eller varför inte en blomma som du fått av någon du älskar från en härlig sommardag. Vi kan också fånga din glädje när ditt barns navel ramlar av eller när du för första gången ser ditt barns första söta hårstrå. Vill du istället minnas en älskad fyrbent vän så kan vi tillsammans designa och skapa en sådan DNA smycke eller snarae sagt en kärleks pärla åt dig.

Här kan ni läsa om min intervjun på Aftonbladet där jag berättar mer om Kärlekens pärla:

https://tv.aftonbladet.se/video/338433/mina-gor-smycken-av-brostmjolk-vill-hjalpa-mammor-foreviga-minnen